7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

37 Reviews

Bleeker
5

In de ochtend gebeld voor een ontstopping in de keuken. In de middag eerst keurig een half uurtje van te voren een telefoontje dat de monteur onderweg was. Vervolgens direct vakkundig geholpen met duidelijke uitleg van oorzaak. Chapeau!

Irene
5

Zaterdag vlak voor oud en nieuwjaar hield mijn cv-ketel ermee op. Daarvoor was die ketel zogenaamd gerepareerd door een andere cv bedrijf , maar die hebben de boel en mij opgelicht. Na heel veel bellen met allerlei grote cv bedrijven , waar ik alleen te horen kreeg dat zij hun eigen mensen hielpen maar niet nieuwe, was ik de wanhoop nabij. Gelukkig zag ik nog een bedrijf staan en dat was JVC. Ik belde kreeg een erg vriendelijke telefoniste aan de lijn, die begrip had voor mijn situatie en heeft het besproken en gelukkig kon er toch nog een monteur komen. Deze is gekomen het was de leidinggevende van het bedrijf. Deze vriendelijke monteur heeft mij laten zien dat het vorige bedrijf echt bedrog had gepleegd en dat hij echt de cv van een nieuwe ventilator heeft voorzien. Ik ben zo dankbaar dat dit bedrijf mij heeft voorkomen dat ik een lange tijd in de kou had gezeten met mijn hond. Dus dit bedrijf beveel ik aan als betrouwbaar en zeer hulpvaardig en vriendelijk. Een zeer dankbare klant die dit bedrijf trouw blijft.

Van der Helst
5

Geweldig dat jullie zo rap mijn cv ketel konden fiksen! complimenten voor de monteur; kosten duidelijk aangegeven en ik heb weer een warme woning!. groet, Jaap

Rijchter
5

zeer fijn dat keukenafvoer weer soepel doorloopt, binnen no-time was het probleem verholpen, tevens erg vriendelijk aan de telefoon geholpen. met vriendelijke groet, Karel

Robert
5

Bij mij thuis was mijn gootsteen verstopt. Het water stond gewoon stil in de bak en liep heel langzaam weg. Het de vacuu00fcm pomp aan de slag gegaan en met soda en andere ontstoppers maar niets hielp meer. Toen een ontstoppingsdienst op internet opgezocht. Tja, wie is betrouwbaar en ga je vragen. Ik ging voor JVD omdat ze veel ervaring hadden en veel goede reviews. Nou weet ik dat er ook bedrijven zijn die goede reviews kopen maar bij zoveel zal het wel kloppen. Eerst gebeld en een nette mevrouw had de afspraak voor de volgende dag gepland tussen 9 en 13. Op deze dag belde ze op dat de monteur om 12.15 uur voor de deur zou staan. Dat klopte inderdaad. Monteur Frank kwam binnen en ik vertelde wat mijn probleem was. Hij vroeg gelijk naar de kruipruimte en ging aan de slag. Hij pakte het gelijk grondig aan. Binnen een half uur was het probleem verholpen. Met voorbereiden, klus klaren en opruimen was hij een uur bezig. Naast het uurloon en berekening spuitkabel (200 bar) en wat materialen was ik verder klaar en voor ongeveer tien jaar weer verlost van dit soort verstoppingen. Ja je betaald een hoop geld maar dit soort klussen is voor een gemiddeld persoon te lastig om zelf te doen. En dit soort speciale gereedschap heeft niemand in huis. Ik heb JVD als een net en vakkundig bedrijf ervaren en daar hou ik van. Normaal schrijf ik nooit reviews maar nu mocht dat wel eens vond ik.

Theo
5

Fantastische klus uitgevoerd door de monteurs van JVD Direct services, aan gezien alle afvoeren in huis verstopt waren. door middel van een inspectie werd vrij snel duidelijk dat er een hoop kalksteen in het riool aanwezig was, dit is op adequate manier opgelost door deze toppers, complimenten! grt, T

Noor
1

slechte service...!In November bellen en dan pas in Februari plek hebben. Nadat ik een nieuwe CV ketel bij jullie heb aangeschaft die ook nog eens kapot ging binnen afzienbare tijd waardoor ik nog eens u20ac500 uit heb gegeven... nu vertelde carla me dat we in 2017 voor het laat contact hebben gehad waardoor ik niet meer tot jullie vaste klanten bestand behoor...... Echt te genant voor woorden jullie klant vriendelijkheid... niet eens een ster waard. zet dit maar op je site bij reviews.

Paar
5

Super service door de monteur van JvD , keukenafvoer zat flink verstopt en de afvoer bleek niet afdoende aangesloten te zijn. Ook dit is vakkundig opgelost. fijne service en gezellige monteur!

Wors
5

ik ben monteur dankbaar dat hij de lekage van de gas leiding heeft kunnen opsporen, doordat een spijker door de leiding was geslagen was het nodig een nieuwe leiding aan te leggen. groet, Abdu

van Rijn
1

Op basis van de website had ik een goede indruk van dit bedrijf. Maar het telefonisch informeren naar een prijsindicatie voor het verhelpen van een verstopping in de keukenafvoer van een oudere Amsterdamse etagewoning verliep erg stroef. De dame van het callcentre had een alles behalve meedenkende houding. Jammer! Daarom afgehaakt.

Write a Review