7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

Riool ontstoppen Amsterdam

Altijd een monteur in uw regio

Heeft u last van verstopte afvoer of riolering of komt er stank uit de riolering of afvoer en bent u opzioek naar een ontstoppingsbedrijf in Amsterdam? Een verstopt riool komt ook in Amsterdam helaas vaak voor. Een verstopt riool of verstopte afvoer is erg vervelend en wij snappen daarom goed dat u dit zo snel mogelijk wilt laten verhelpen. JVD Direct Services biedt een snelle en betrouwbare rioolservice in de regio Amsterdam. Neem contact met ons op en wij ontstoppen uw riool of afvoer snel en vakkundig.

Een verstopt riool kan veel oorzaken hebben. Het is daarom ook belangrijk dat bij het ontstoppen van een riool of ontstoppen van een afvoer de oorzaak gevonden wordt. Zo voorkomt u dat ontstoppen van riool of ontstoppen van uw afvoer of gootsteen op korte termijn weer noodzakelijk is. JVD Direct Service zorgt voor een structurele ontsopping van uw riolering en/of afvoer. U hoeft ons maar te bellen en wij komen gelijk bij u in Amsterdam langs. U krijgt van ons altijd een eerlijke prijsopgave vooraf.

Riool ontstoppen en afvoer ontstoppen Regio Amsterdam

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

  • Riool ontstoppen en afvoer ontstoppen Regio Amsterdam
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten in Amsterdam
  • Meer dan 30 jaar ervaring met riool ontstoppen en afvoer ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf zonder onvoorziene kosten

Over de kosten van het riool ontstopping of afvoer ontstoppen hoeft u zich geen zorgen te maken: u krijgt van ons vooraf een duidelijke prijsopgave en u betaalt geen voorrijkosten. Wij bellen u een half uur voor de monteur van ons ontstoppingsbedrijf u in Amsterdam bezoekt, zodat u ook niet de hele dag thuis hoeft te blijven.

Vakkundig en snel uw afvoer of riool onstopt

Bij JVD Direct Services werken we met de nieuwste ontstoppingstechnieken en gebruiken we de beste ontstoppings apparatuur, zoals hogedrukmachines en verenmachines. We voeren ook riool inspecties met een camera uit en doen stankinspecties om de exacte oorzaak van de riool verstopping of afvoer verstopping in uw woning in Amsterdam te kunnen achterhalen en op de juiste manier op te lossen.

Bel: 085 020 78 78

(Lokaal tarief)

ONLINE AFSPRAAK MAKEN