7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

Riool ontstoppen

Altijd een monteur in uw regio

Een verstopping van uw riolering is erg vervelend. Het zorgt voor een vieze rioollucht in huis en kan leiden tot lekkages en overstromingen. U wilt uw verstopte riool natuurlijk zo snel mogelijk verhelpen. JVD Direct Services heeft een rioolservice, waardoor wij uw riool snel kunnen ontstoppen. Wij zijn 24-uur per dag bereikbaar voor u! U hoeft maar te bellen en wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

Ons werkgebied

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

  • Dekking midden Nederland
  • 24/7 bereikbaar voor u
  • Geen voorrijkosten
  • Vooraf een prijsopgave, zo komt u nooit voor verrassingen te staan
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Ontstoppingsbedrijf zonder onvoorziene kosten

Over de kosten van het riool ontstopping of afvoer ontstoppen hoeft u zich geen zorgen te maken: u krijgt van ons vooraf een duidelijke prijsopgave en u betaalt geen voorrijkosten. Wij bellen u een half uur voor de monteur van ons ontstoppingsbedrijf u bezoekt, zodat u ook niet de hele dag thuis hoeft te blijven.

Wij helpen u in uw regio

JVD Direct Services is een betrouwbaar riool ontstoppingsbedrijf die bij u in de buurt zit. Zo zijn wij binnen no-time bij u thuis, zodat u de minste hinder ondervindt.

Kosten riool ontstoppen

Een verstopt riool kan veel oorzaken hebben. JVD Direct Services spoort bij u de oorzaak op, en zorgt ervoor dat het blijvend opgelost wordt. Natuurlijk zult u zich afvragen wat het komt om uw riool te ontstoppen. Bij ons krijgt u altijd een prijsopgave vooraf, zodat u weet waar u aan toe bent. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten, dit is onderdeel van onze service. Mocht u binnen een paar maanden onverwachts een reparatie nodig hebben, dan valt dit binnen de garantie en hoeft u hiervoor niet te betalen. U betaalt dus echt alleen voor de geleverde dienst.

Bel: 085 020 78 78

(Lokaal tarief)

ONLINE AFSPRAAK MAKEN