7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

Gaslekkage?

Snel een gaslekkage opsporen door een monteur in uw regio

Wist u dat alleen al in Amsterdam 50% van de woningen is voorzien van een verouderde gasleiding (transportleiding)? Dit percentage is enorm hoog, vooral als je erbij stilstaat dat een gaslekkage in huis sneller voor kan komen dan u denkt. Een gaslek kan levensgevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Ontsnapt gas verdrijft zuurstof uit de ruimte en kan bij inademing leiden tot verstikking. Een gaslekkage opsporen is voor ons routine evenals het gaslek herstellen.

Ons gaslekkage werkgebied

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

 • LageDekking midden Nederland
 • 24 uur en 7 dagen
 • Geen voorrijkosten
 • Meer dan 30 jaar ervaring

Niet onnodig thuisblijven voor onze gasinstallateur

Het is voor iedereen vervelend om onnodig lang thuis te wachten tot er een monteur langskomt? Bij ons hoeft dat niet! Wij bellen u een half uur van tevoren dat de monteur er aan komt, die de gaslekkage snel zal opsporen en zal verhelpen.

Kosten om een gaslekkage te verhelpen

Over de kosten van de het opsporen en verhelpen van uw gaslekkage hoeft u zich ook geen zorgen te maken: wij rekenen geen voorrijkosten. U hoeft bovendien niet de hele dag thuis te blijven: wij bellen u een half uur voor de monteur uw kant op gaat. Zo kunt u doorgaan met uw dagelijkse zaken.

Wat is een gaslek en hoe ontstaat een gaslek

Een gaslekkage ontstaat vaak nadat uw gasleverancier een nieuwe hoofdleiding heeft aangelegd. Tijdens het aanleggen hiervan wordt uw binnenleiding afgeperst. Vaak blijkt dat er na het afpersen een lekkage wordt vastgesteld, die erg gevaarlijk kan zijn. Een gaslek is vaak een scheurtje of gaatje in een verouderde gasslag of gasleiding. Mogelijk is de leiding of slang niet goed aangesloten op het apparaat dat het gas verbruikt of is het koppelstuk lek.

De grootste risico’s in huis op gaslekkages zijn;

 • Cv-ketel
 • Geiser
 • Gasfornuis
 • Gaskachel

Op het moment dat een gaslekkage wordt vastgesteld, zal het gasbedrijf uw meter verzegelen zodat u geen gas meer krijgt. Het gasbedrijf adviseert u dan om een loodgieter, bijvoorbeeld JVD Direct Services, te bellen. Zodra deze loodgieter de gasleiding heeft afgeperst en de gasleiding heeft gerepareerd, krijgt u weer gas van uw gasleverancier. Een gaslekkage is vaak te ruiken: aan het gas is een geurtje toegevoegd zodat u het ruikt zodra er een lekkage is.

Juiste apparatuur

JVD Direct Services is een erkend loodgietersbedrijf die gespecialiseerd is in het opsporen van onder andere gaslekkages. Wij hebben de juiste apparatuur in bezit, waardoor het traceren van het probleem zo gebeurd is. Door snel en consequent te werken, zorgen wij ervoor dat uw leiding snel weer gerepareerd is, zodat uw huis weer veilig is.

Jaarlijkse controle door gasinstallateur

Ons advies is om uw gasapparatuur jaarlijks te laten controleren door een gasinstallateur of gasmonteur. Ook voor controles zijn wij altijd beschikbaar voor u. Al onze monteurs zijn door niemand minder dan Gastec Nederland opgeleid. Ook is JVD Direct Services aangesloten bij de brancheorganisatie UNETO-VNI.
Neem nu vrijblijvend contact op met JVD Direct Services. Wij staan altijd klaar om u van uw problemen af te helpen.

Tips: wat moet u doen als u een gaslekkage vermoet of gas ruikt?

Ons advies is om uw gasapparatuur jaarlijks te controleren. Ook voor controles zijn wij altijd beschikbaar voor u. Al onze monteurs zijn door Gastec Nederland opgeleid. Ook is JVD Direct Services aangesloten bij de brancheorganisatie UNETO-VNI.

Heeft het idee dat er sprake is van een gaslek neem dan direct de volgende maatregelen:

 • Sluit de hoofttoevoer van het gas af
 • Open ramen en deuren
 • Gebruik geen vuur
 • Wees voorzichting met elektriciteit
 • Neem contact op met JVD Direct Services. Wij staan altijd klaar om uw gaslekkage te verhelpen.

Bel: 085 020 78 78

(Lokaal tarief)

ONLINE AFSPRAAK MAKEN