7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

Nefit CV ketel

Onderhoud en reparatie

In 1948 is Nefit opgericht, het is Nederlands bekendste CV ketel merk. Door de jaren heen heeft het bedrijf diverse naamsveranderingen ondergaan. Sinds 1979 is de naam verandert naar Nefit. JVD Direct Services werkt al sinds 1989 met de cv-ketels van Nefit. Met een Nefit verwarmingsketel weet u zeker dat u er warm bij zit.

Ons werkgebied

CV KETEL ONDERHOUD?

  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt.

Servicecontract

Klik op onderstaande button om u aan te melden voor een servicecontract.

Eerste Nefit hr ketel

In 1980 bracht Nefit ten gevolge van de oliecrisis, de eerst Nefit hr ketel op de markt, dit was de Nefit Turbo. Dit leverde Nefit als het Giveg hr-keurmerk op. Die zij als eerste fabrikant ooit mochten ontvangen.

Opnieuw naamsverandering

In 1992 werd de verwarmingsafdeling van Nefit ondergebracht bij Fasto. Vanaf dat moment zijn beide partijen gefuseerd als Nefit-Fasto, als onderdeel van Boderus. Uiteindelijk is de naam weer terug veranderd in Nefit, zoals deze vandaag de dag nog bekend is.

Opfriscursussen

JVD Direct Service werkt al sinds 1989 met de cv-ketels van Nefit. We volgen elk jaar opfriscursussen waarbij nieuwe modellen worden behandeld. Maar daar blijft het niet bij. Onze chef-monteur geeft tegenwoordig ook de leiding aan een groep monteurs op het gebied van het storingsvrij houden en goed functioneren van Nefit-toestellen.

Binnen 24 uur geholpen

Wij adviseren u om jaarlijks een cv controle te doen en uw cv-ketel te laten onderhouden, zodat er geen onverwachte problemen zullen ontstaan. Bij JVD Direct Services bent u aan het juiste adres. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen binnen no-time uw cv-ketel repareren. JVD Direct Services is gespecialiseerd in alle cv services, zoals cv onderhoud, cv reparatie en de installatie van alle merken centrale verwarming.

Bel nu vrijblijvend 085 0207878.

Bel: 085 020 78 78

(Lokaal tarief)

CV KETEL ONDERHOUD?

Cv-onderhoud-in-Amsterdam-en-omgeving