7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

Gasfornuis aansluiten

Altijd een monteur in uw regio

Heeft u een gasfornuis gekocht of bent u van plan deze te kopen en moet deze worden aangesloten? Laat een loodgieter uw gasfornuis aansluiten zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. JVD Direct Services zorgt ervoor dat uw gaskookplaat aansluiten goed gebeurt, zodat u zo snel mogelijk gebruik kan maken van uw kookplaat!

Ons werkgebied

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Bel de expert gasfornuis voor het installeren van uw gasfornuis

De meest gebruikte warmtebron in de keuken is nog altijd het gasfornuis. Er zijn verschillende soorten fornuizen, zo kunt u kiezen voor een ingebouwd of vrijstaand fornuis. Het grootste voordeel van koken op gas is dat het een hele toegankelijke warmtebron is, waarbij de temperatuur gemakkelijk instelbaar is. Om gebruik te kunnen maken van uw gasfornuis moet deze worden aangesloten op een gasaansluiting. Het is belangrijk dat het gas aansluiten zorgvuldig gedaan wordt en dat er hierbij rekening wordt gehouden met de gevaren van gas om een gaslekkage te voorkomen. Veiligheid staat te allen tijde voorop. Schakelt u liever een expert in voor het aansluiten van uw gasfornuis? JVD Services helpt u graag hierbij!

Meer dan 25 jaar ervaring met gas aansluiten

In 1991 is Jan van Dijkhuizen begonnen met JVD Direct Services B.V., dat nu is uitgegroeid tot een mooi familiebedrijf die veel ervaring heeft met het fornuis aansluiten. Zo hebben we ervaring met gasfornuizen van het merk Bosch, tot en met Etna en Falcon. Onze services kunt u omschrijven als vakkundig, snel en vriendelijk. Uw gasfornuis aansluiten door een expert? Bel ons vrijblijvend via 085 020 7878 en we zullen u zo snel mogelijk van dienst zijn.

Waarom JVD Direct Services BV:

  • meer dan 30 jaar ervaring, o.a. met gasfornuis aansluiten
  • een vriendelijk en persoonlijk familiebedrijf
  • snel aanwezig voor aansluiting gasfornuist
  • geen voorrijkosten
  • u wordt een half uur van tevoren gebeld wanneer de installateur naar u toekomt

Bel: 085 020 78 78

(Lokaal tarief)

ONLINE AFSPRAAK MAKEN