7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

CV ketel onderhoud

Altijd een monteur in uw regio.

Het onderhoud van een cv ketel is erg belangrijk. Niet alleen voorkomt het dat u voor vervelende verrassingen komt te staan, maar ook gaat uw verwarmingsinstallatie langer mee als u regelmatig onderhoud laat doen. Uiteindelijk bespaart u hier ook geld mee, aangezien uw cv ketel zuiniger gaat stoken. Een win-winsituatie dus.

Ons werkgebied

CV KETEL ONDERHOUD?

  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Wees problemen voor door onderhoud aan uw CV ketel

Uw cv ketel onderhouden is erg belangrijk, zodat er tijdig gebreken ontdekt kunnen worden. Meestal wordt er voor cv onderhoud en reparaties een servicecontract afgesloten en komt de monteur jaarlijks langs. Sluit u liever geen servicecontract af? Ook voor een eenmalige onderhoudsbeurt of reparatie kunt u bij ons terecht. JVD Direct Services heeft een 24-uursservice, zodat wij ieder moment van de dag voor u klaar kunnen staan. Neem contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat uw cv ketel zo snel mogelijk weer tip top in orde is.

Meld u aan voor een servicecontract door op onderstaande knop te klikken.

Spoed

JVD Direct Services heeft een 24-uursservice, zodat wij ieder moment van de dag voor u klaar kunnen staan. Neem contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat uw cv ketel zo snel mogelijk weer tip top in orde is.

Bel: 085 020 78 78

(Lokaal tarief)

CV KETEL ONDERHOUD?

Cv-onderhoud-in-Amsterdam-en-omgeving