7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

34 Reviews

Joke Band
5

Eind augustus hebben Frank en Mike met volle tevredenheid een nieuwe cv Intergas geplaatst, professionele en ook gezellige mannen die na het installeren alles weer netjes achter hebben gelaten. Complimenten hiervoor!

Bas van Zwoerd
4

Vorige maand heeft monteur van JVD onze geiser gecontroleerd, ivm gas-lekkage kwam hij er snel achter dat er een leiding niet goed was gesoldeerd. Dit werd ter plaatse gefikst en de geiser werkt gelukkig weer zoals het hoort. mvg, Bas

Hennie
5

Top! Prima opgelost.

Reinders
4

Jaarlijks laat ik het onderhoud van mijn cv ketel uitvoeren door JVD Direct Services, wat ik prettig vind is dat elk jaar dezelfde aardige monteur Ed dit doet, voor mij geeft dit een vertrouwd gevoel.

Andru00e9
5

De communicatie voorafgaand aan de afspraak was zeer goed en helder. Er werd duidelijk verteld wat de kosten zouden zijn. De monteur was zeer professioneel, vakkundig, legde goed uit wat het probleem was en wat hij heeft gedaan om het probleem op te lossen. Na 3 weken zonder verwarming te hebben gezeten omdat het voorgaande bedrijf het probleem niet opgelost heeft, doet ie het gelukkig weer. We zijn dus zeer tevreden met JVD en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen. Een verademing in vergelijking met het voorgaande bedrijf.

Jelle
5

Buitengewoon goed geholpen bij een verstopte wc. Vriendelijke en vakkundige mijnheer. Alles verzorgd achterlaten en ook nog lief voor de kinderen. Bedankt!

B Merk
5

Na een zich jarenlang voortslepend geuren probleem door de heren van juf geweldig geholpen om het probleem helemaal op te lossen. Empathie gekoppeld aan vakmanschap is de succes formule van dit bedrijf. Geweldig !!!

Bleeker
5

In de ochtend gebeld voor een ontstopping in de keuken. In de middag eerst keurig een half uurtje van te voren een telefoontje dat de monteur onderweg was. Vervolgens direct vakkundig geholpen met duidelijke uitleg van oorzaak. Chapeau!

Irene
5

Zaterdag vlak voor oud en nieuwjaar hield mijn cv-ketel ermee op. Daarvoor was die ketel zogenaamd gerepareerd door een andere cv bedrijf , maar die hebben de boel en mij opgelicht. Na heel veel bellen met allerlei grote cv bedrijven , waar ik alleen te horen kreeg dat zij hun eigen mensen hielpen maar niet nieuwe, was ik de wanhoop nabij. Gelukkig zag ik nog een bedrijf staan en dat was JVC. Ik belde kreeg een erg vriendelijke telefoniste aan de lijn, die begrip had voor mijn situatie en heeft het besproken en gelukkig kon er toch nog een monteur komen. Deze is gekomen het was de leidinggevende van het bedrijf. Deze vriendelijke monteur heeft mij laten zien dat het vorige bedrijf echt bedrog had gepleegd en dat hij echt de cv van een nieuwe ventilator heeft voorzien. Ik ben zo dankbaar dat dit bedrijf mij heeft voorkomen dat ik een lange tijd in de kou had gezeten met mijn hond. Dus dit bedrijf beveel ik aan als betrouwbaar en zeer hulpvaardig en vriendelijk. Een zeer dankbare klant die dit bedrijf trouw blijft.

Van der Helst
5

Geweldig dat jullie zo rap mijn cv ketel konden fiksen! complimenten voor de monteur; kosten duidelijk aangegeven en ik heb weer een warme woning!. groet, Jaap

Write a Review