7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

Stankoverlast riool

Altijd een monteur in uw regio

JVD Direct Services is de specialist op het gebied van riooltechniek. Een team van goed opgeleide monteurs staat 24 uur per dag tot uw beschikking. Stankoverlast van uw riool is een groot probleem en dient daarom dan ook snel te worden opgelost.

Ons werkgebied

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Niet onnodig thuisblijven

Vindt u het ook altijd zo vervelend om onnodig een dag thuis te wachten tot de monteur langskomt? Bij ons hoeft dat niet! Wij bellen u een half uur van tevoren dat de monteur er aan komt.

Vakkundig en snel

Een niet of slecht functionerende riolering, dat kan zijn door breuk/scheur of lekkage, kan er voor zorgen dat u last heeft van stankoverlast. Als u last heeft van nare luchtjes in huis kan een rook inspectie uitkomst bieden. Een open verbinding of breuk in uw leidingstelsel geeft stankoverlast om dit op te sporen is er een rookinspectie noodzakelijk.
Een rookgenerator wordt aangesloten op uw rioolstelsel de ventilator blaast de rook in de leiding nu ontstaat er een overdruk waardoor scheurtjes of eventueel breuk zichtbaar worden. JVD Direct Services beschikt over het modernste apparatuur om dit probleem te traceren en op te lossen.

JVD kan uw riolering en afvoer repareren of vervangen

Indien u een borrelend geluid hoort na het doortrekken van uw WC of wastafel kan dat duiden op een aankomende verstopping of op een beluchtings probleem. Het is dan ook aan te raden om uw rioolstelsel te laten reinigen. Ook voor rioolreiniging bent uw bij JVD aan het juiste adres.
Laat ook snel en deskundig uw riool ontstoppen. Neem contact op met JVD Direct Services.

Bel: 085 020 78 78

(Lokaal tarief)

ONLINE AFSPRAAK MAKEN