7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

Riool Ontstoppen: Een Uitgebreide Gids door JVD Direct Services

Een verstopt riool is een van de meest voorkomende huishoudelijke problemen waar veel huiseigenaren mee te maken krijgen. De gevolgen variëren van lichte overlast tot ernstige woningschade. In deze uitgebreide gids gaan we dieper in op het onderwerp riool ontstoppen, de oorzaken, gevolgen en hoe JVD Direct Services u hierbij kan assisteren.

Ons werkgebied

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

 • De Oorzaken van een Verstopt Riool

  Vet en etensresten

  Vet dat in de afvoer wordt gegoten, kan stollen en zich ophopen in de leidingen. Dit, gecombineerd met etensresten, kan leiden tot ernstige verstoppingen. Het is altijd raadzaam om vetten en oliën in een aparte container te gooien in plaats van ze door de afvoer te spoelen.

  Haar en zeep

  Haren die in de afvoer vallen, kunnen zich vermengen met zeep en andere stoffen, waardoor er klonten ontstaan die de doorstroming van water belemmeren.

  Vreemde voorwerpen

  Kinderen die speelgoed doorspoelen, toiletpapierrollen of zelfs het per ongeluk laten vallen van voorwerpen in het toilet kunnen leiden tot blokkades.

  Boomwortels

  In sommige gevallen kunnen boomwortels doordringen in rioolleidingen, wat leidt tot ernstige verstoppingen en schade.

  Gevolgen van een Verstopt Riool

  Een verstopt riool kan leiden tot:

  Wateroverlast: Water dat niet goed wegloopt, kan leiden tot overstromingen in uw woning.
  Slechte geuren: Een verstopt riool kan zorgen voor een onaangename geur die zich door het hele huis verspreidt.
  Gezondheidsrisico’s: Stilstaand water kan een broedplaats worden voor bacteriën en schimmels, wat gezondheidsrisico’s met zich meebrengt.

  De Aanpak van JVD Direct Services

  JVD Direct Services begrijpt de urgentie van een verstopt riool en heeft daarom een gestroomlijnde aanpak ontwikkeld:

  Inspectie

  Met behulp van geavanceerde camera-inspectietechnologie kunnen we de exacte locatie en oorzaak van de verstopping vaststellen. Dit stelt ons in staat om het probleem effectief aan te pakken.

  Grondige Reiniging

  Onze technici maken gebruik van krachtige hydro-jetting machines die water onder hoge druk door de leidingen sturen om verstoppingen te verwijderen.

  Preventief Onderhoud

  Naast het ontstoppen van riolen, bieden we ook preventieve onderhoudsdiensten aan om toekomstige verstoppingen te voorkomen.

  Waarom Kiezen Voor JVD Direct Services?

  Ervaring: Met jarenlange ervaring in de branche hebben we een reputatie opgebouwd van betrouwbaarheid en expertise.
  24/7 Beschikbaarheid: Rioolproblemen kunnen op elk moment optreden. Daarom zijn we 24/7 beschikbaar voor noodgevallen.
  Gespecialiseerde Technici: Ons team bestaat uit goed opgeleide en gecertificeerde technici die elk rioolprobleem aankunnen.

  Conclusie

  Een verstopt riool is meer dan alleen een ongemak; het kan leiden tot ernstige schade aan uw woning en gezondheidsrisico’s voor uw gezin. Met JVD Direct Services aan uw zijde hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze uitgebreide diensten en toegewijde technici zorgen ervoor dat uw rioleringssysteem in topconditie blijft.

Bel: 085 020 78 78

(Lokaal tarief)

ONLINE AFSPRAAK MAKEN