7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

Riool aanleggen

Altijd een monteur in uw regio

Wilt u een nieuwe riolering vakkundig en professioneel laten aanleggen? Het lijkt gemakkelijk en de werkzaamheden van een loodgieter worden dan ook veelal onderschat. Dit terwijl voor het goed aanleggen van een riool juist veel expertise voor nodig is. Daarom volgen de monteurs van JVD Direct Services altijd een opleiding die aansluit op de laatste regels van de overheid. Vervolgens krijgen onze monteurs jaarlijks een opfriscursus op dit gebied. Wij garanderen dan ook de best mogelijke aansluiting op uw riolering. Neem direct contact op om een afspraak te maken.

Ons werkgebied

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Geschoold personeel

JVD Direct Services heeft goed geschoold en vakkundig personeel, dat wel weet hoe een riolering aangelegd moet worden. De opleiding die onze monteurs volgen sluit aan op de laatste regels die de overheid hiervoor aanstelt. Na het afronden van de opleiding zorgen wij ervoor dat de monteurs elk jaar nog een week naar een opfriscursus gaan om op de hoogte te worden gebracht van de nieuwste technieken en methodes. Vakmanschap op en top dus.

Inspectiepunten

Bent u op zoek naar iemand die uw riolering op een vakkundige manier voor u aanlegt? Dan bent u bij JVD Direct Services op het juiste adres. Niet alleen garanderen wij de best mogelijke aansluiten, maar ook zorgen wij ervoor dat als er ooit problemen ontstaan, deze op een makkelijker manier te verhelpen zijn. Dit doen wij door middel van inspectiepunten. Door middel van een dop worden deze inspectiepunten afgesloten, zodat, hoe diep uw riool ook is, er makkelijk bij kan worden gekomen, zonder al te veel graafwerk.

Wilt u uw riool snel en deskundig laten ontstoppen? Neem dan direct contact op met JVD Direct Services.

Bel: 085 020 78 78

(Lokaal tarief)

ONLINE AFSPRAAK MAKEN