7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

Preventief riool onderhoud

Altijd een monteur in uw regio

Ruikt u een rioollucht in huis? Of loopt uw toilet of afvoer niet meer door? Dan is uw riool verstopt. Een verstopte riolering kan voor veel overlast zorgen, zoals bijvoorbeeld stank in uw huis. Deze problemen komen altijd ongelegen. Gelukkig is JVD Direct Services altijd in de buurt om deze problemen op te lossen.

Ons werkgebied

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar

Oorzaken

Verstoppingen worden vaak veroorzaakt door afzetting van kalk, vet en zeepresten. Met name bedrijven als horecagelegenheden en grote woningcomplexen krijgen vaak te maken met verstoppingen. Maar ook woonhuizen krijgen weleens te maken met een verstopping.

Wees het voor

JVD Direct Services doet aan preventief rioolonderhoud. Met deze methode kunnen wij eventuele problemen aan uw riool vroegtijdig signaleren en verhelpen, waardoor u niet voor onverwachte situaties hoeft te staan. Wij doen dit rioolonderhoud met behulp van een spuit/zuigcombinatie. Hiermee wordt het vuil dat weggespoten wordt direct opgezogen, in plaats van dat het verplaatst naar een andere plek waar de kans op verstopping dan weer groter wordt. Neem nu vrijblijvend contact op met JVD Direct Services, en zorg ervoor dat uw riool optimaal onderhouden is. Bel ons gratis en vrijblijvend.

Bel: 085 020 78 78

(Lokaal tarief)

ONLINE AFSPRAAK MAKEN