7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

Hemelwaterafvoer verstopt

Altijd een monteur in uw regio

Een verstopping komt nooit gelegen en zorgt meestal voor veel schade en/of overlast. Ook een verstopping van de hemelwaterafvoer niet. Als u een verstopte dakgoot heeft, dan kan dat grote gevolgen hebben voor uw woning, zowel binnenshuis als buitenshuis. U kunt bijvoorbeeld last hebben van wateroverlast, schimmels en nare luchtjes in huis. Het regenwater wordt niet meer via de juiste weg afgevoerd. Kortom: zaken waar u niet op zit te wachten. Gelukkig biedt JVD Direct Services een oplossing voor een verstopte hemelwaterafvoer.

Ons werkgebied

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt.

Over de kosten van schoonmaken van uw dakgoot hoeft u zich ook geen zorgen te maken: wij rekenen geen voorrijkosten. U hoeft bovendien niet de hele dag thuis te blijven: wij bellen u een half uur voor de monteur uw kant op gaat. Zo kunt u doorgaan met uw dagelijkse zaken.

Achterstallig onderhoud van de dakgoot

De oorzaak van een verstopte dakgoot is in de meeste gevallen achterstallig onderhoud. Veel mensen vergeten dat een dakgoot ook periodiek onderhoud nodig heeft. In uw dakgoot blijven bijvoorbeeld bladeren, takjes en duivenpoep zitten, die ervoor zorgen dat het hemelwater niet op de juiste manier wordt afgevoerd. Uiteindelijk zal het vuil zich gaan ophopen en raken veel regenpijpen en HWA-leidingen verstopt. Het gevolg: uw goot loopt over en u krijgt veel waterschade.

Schade aan hemelwaterafvoer vaak niet vergoed

Buiten dat de waterschade erg vervelend is, vergoeden de meeste verzekeringen de schade van de hemelwaterafvoer niet als blijkt dat de oorzaak achterstallig onderhoud is. Maar hoe vaak moet u uw dakgoot dan onderhouden? Dit hoeft slechts een keer per jaar. JVD Direct Services kan dit onderhoud voor u doen, en maakt hierbij de dakgoot grondig schoon en inspecteert de goot op eventuele gebreken. Daarnaast maken wij de stalputjes/schrobputjes rond uw woning ook gelijk schoon. Zo weet u zeker dat u een regenachtige periode zonder problemen doorkomt. Blijkt er een breuk of scheur in uw regenpijp te zitten? Dan kunnen wij dit direct herstellen of vervangen.

Gegarandeerde kwaliteit

JVD Direct Services is expert op het gebied van ontstoppen van de afvoer. Of dit nu uw dakgoot, regenpijp, toilet, keuken, riolering of doucheputje is, u bent bij ons op het juiste adres. Wij kunnen al uw leidingen ontstoppen en reinigen zodat u snel van alle problemen af bent. Al onze monteurs zijn goed opgeleid en werken alleen met de beste apparatuur. JVD Direct Services is aangesloten bij de brancheorganisatie UNETO-VNI, waardoor u ervan gegarandeerd wordt dat wij kwaliteit leveren.

Wilt u direct een oplossing voor uw verstopte hemelwaterafvoer? Neem dan nu contact op met JVD Direct Services.

Bel: 085 020 78 78

(Lokaal tarief)

ONLINE AFSPRAAK MAKEN