7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

Gootsteen verstopt Amsterdam

Heeft u last van een verstopte gootsteen in Amsterdam of omgeving? En heeft u zelf al het één en ander geprobeerd om uw gootsteen te ontstoppen? Dit kan komen doordat vet-, zeep- en etensresten zich hebben opgehoopt in uw afvoerbuis. Hoe langer dit in de gootsteen blijft hangen, hoe groter de kans op verstopping. Een verstopping is erg vervelend en wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben, daarom zijn wij bij JVD Direct Services 24/7 voor u bereikbaar!

Ons werkgebied voor de regio Amsterdam

AFVOER VERSTOPT?

  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Krijgt u uw gootsteen niet ontstopt?

Heeft u al van alles geprobeerd, maar is de verstopping nog niet verholpen? Heeft u gebruikgemaakt van chemicaliën? Laat dit dan graag even aan onze monteur weten. Bij JVD Direct Service helpen we u graag met het oplossen van uw verstopping. Onze monteur plaatst een T-stuk tussen uw afvoer en de sifon. Met behulp van een freesmachine brengt de monteur een metalen veer in de leiding aan. Doordat deze veer ronddraait in de leiding wordt de leiding gereinigd. Doordat er een T-stuk is geplaatst, kan de leiding direct gespoeld worden, hierdoor kunt u direct zien of de verstopping opgelost is. Onze monteur zorgt er natuurlijk voor dat uw keuken schoon wordt achtergelaten.

Een verstopping zelf voorkomen

Iedereen krijgt wel eens met een verstopping te maken, dit is natuurlijk erg vervelend. Maar wist u al dat u een verstopping zelf kan voorkomen? Om een verstopping te voorkomen is het belangrijk dat u nooit meer vet of etensresten door uw gootsteen spoelt. Vet en etensresten hechten zich gemakkelijk in de dunne afvoerbuis en blijven daaraan plakken, waardoor het zich ophoopt en een verstopping tot gevolg heeft.

Bel: 085 020 78 78

(Lokaal tarief)

AFVOER VERSTOPT?