7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

Gootsteen verstopt? Dé ontstopper van Utrecht! · 30 jaar ervaring

Heeft u last van een verstopte gootsteen en heeft u al het één en ander geprobeerd om de gootsteen te ontstoppen? Uw keukengootsteen loopt nu slecht door en het duurt lang voordat de gootsteen leeg is. De oorzaak van de verstopping ligt vooral in vet-, zeep- en etensresten. Hoe langer dit in de gootsteen blijft hangen, hoe groter de kans op verstopping.

Hulp nodig bij het ontstoppen van uw gootsteen?

Heeft u al van alles geprobeerd, zoals met behulp van een trekveer, plopper, soda of ontstoppingsmiddel, maar werkt niks? JVD Direct Services kan u helpen. Wij kunnen een T-stuk plaatsen tussen uw afvoer en de sifon. De monteur gaat vervolgens met behulp van een freesmachine een metalen veer in de leiding brengen. Deze veer draait rond in de leiding, waarbij de leiding gereinigd wordt. Omdat er een T-stuk geplaatst is, kan de leiding ook direct gespoeld worden. Hiermee kan de monteur aantonen dat de verstopping is opgelost. Het T-stuk wordt afgesloten met een inspectiedop. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat uw keuken schoon wordt achtergelaten.

Let op

Heeft u gebruikgemaakt van chemicaliën? Dan dient u onze monteur daarvan op de hoogte te brengen.

Ons werkgebied

AFVOER VERSTOPT?

  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Een verstopping is vervelend, maar wist u al dat u een verstopping zelf kan voorkomen? Spoel nooit vet of etensresten weg door de gootsteen. Vet hecht zich gemakkelijk aan de dunne afvoerbuis en blijft daaraan plakken. Ook etensresten blijven hangen in de afvoerbuis, wat een verstopping tot gevolg heeft.

Bel: 085 020 78 78

(Lokaal tarief)

AFVOER VERSTOPT?