7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

Gootsteen verstopt

Altijd een monteur in uw regio

Loopt het water in uw gootsteen niet meer goed weg? Of stinkt uw keukenafvoer? Dan is de kans groot dat uw gootsteen verstopt is. Dit kan komen doordat vet-, zeep- en etensresten zich hebben opgehoopt in uw afvoerbuis. Een verstopte gootsteen is erg vervelend en wilt u natuurlijk zo snel mogelijk voorkomen. Bij JVD Direct Services begrijpen we dat maar al te goed, daarom zijn wij 24/7 bereikbaar voor u!

Ons werkgebied

AFVOER VERSTOPT?

  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Lukt het u niet zelf om uw gootsteen te ontstoppen?

Heeft u al van alles geprobeerd, maar lukt het u niet om uw gootsteen te ontstoppen? Dan bent u bij JVD Direct Services aan het juist adres. Wij helpen u graag met het verhelpen van uw verstopping. Onze monteur kan een T-stuk plaatsen tussen uw afvoer en de sifon. Met behulp van een freesmachine brengt de monteur een metalen veer in de leiding aan. Doordat deze veer ronddraait in de leiding, wordt de leiding gereinigd. De leiding kan direct gespoeld worden, zo kunt u zien dat de monteur de verstopping heeft opgelost. Het T-stuk wordt afgesloten met een inspectiedop. De monteur zorgt er natuurlijk voor dat uw keuken schoon wordt achtergelaten.

Voorkom een verstopping

Heeft u toen u zelf de afvoer wilde ontstoppen gebruik gemaakt van chemicaliën? Geef dit dan door aan de monteur, zodat deze hiervan op de hoogte is.

U heeft ervaren hoe vervelend een verstopte gootsteen is. Dit wilt u natuurlijk het liefst voorkomen, dat kan! Vet en etensresten hechten zich gemakkelijk in de dunne afvoerbuis van uw gootsteen, wat een verstopping veroorzaakt. Het is daarom beter om dit vet en etensresten niet door de gootsteen te spoelen om een verstopping te voorkomen.

Bel: 085 020 78 78

(Lokaal tarief)

AFVOER VERSTOPT?