7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

Gootsteen verstopt Den Haag

Niets is vervelender dan een gootsteen die verstopt is. Woont u in Den Haag of omgeving en loopt het water in uw gootsteen niet meer goed weg? Dit kan erop wijzen dat uw gootsteen verstopt is. Bij JVD Direct Services hebben we ruim 30 jaar ervaring met het verhelpen van verstoppingen. We helpen u graag en staan 24/7 voor u klaar!

Ons werkgebied voor de regio Amsterdam

AFVOER VERSTOPT?

  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Lukt het niet om uw verstopping te verhelpen?

Heeft u van alles geprobeerd, zonder resultaat? JVD Direct Service helpt u graag bij het verhelpen van uw verstopping. Heeft u gebruikgemaakt van chemicaliën? Breng ons hier graag van op de hoogte. Voor het verhelpen van de verstopping plaatst onze monteur een T-stuk tussen uw afvoer en de sifon. De monteur brengt met behulp van een freesmachine een metalen veer aan in de leiding. Deze veer draait rond in de leiding, waardoor deze gereinigd wordt. Doordat de monteur een T-stuk heeft geplaatst, kan de leiding direct gespoeld worden en ziet u direct of de verstopping verholpen is.

Een verstopping voorkomen?

In elk huishouden raakt wel eens een afvoer verstopt, dit is erg vervelend. Een verstopping in de keukenafvoer kunt u in het vervolg voorkomen door geen vet of etensresten meer door de gootsteen te spoelen. Vet en etensresten hechten zich gemakkelijk in de dunne afvoerbuis. Het hoopt zich op met een verstopping tot gevolg.

Bel: 085 020 78 78

(Lokaal tarief)

AFVOER VERSTOPT?