7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

Douche afvoer verstopt

Altijd een monteur in uw regio

Is uw doucheputje verstopt? Dit merkt u als het water tijdens het douchen niet meer goed wegstroomt. Doordat zeepresten en haren tijdens het douchen in uw douche afvoer blijven hangen, raakt het doucheputje verstopt. Dit kan zorgen voor nare geuren en overstromingen. Laat uw douche afvoer vakkundig reinigen door JVD Direct Services, zo is het probleem snel verholpen!

Ons werkgebied

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt.

Een verstopt doucheputje zorgt niet alleen voor vieze geuren of een overstroming, maar kan ook schade aan de vloer, meubels of de rest van de woning veroorzaken. Laat uw doucheputje daarom snel ontstoppen door een van onze experts! JVD Direct Services is gespecialiseerd in het reinigen, inspecteren en ontstoppen van riolen en afvoeren.

Kleine veermachine

Doorgaans kunnen we een doucheputje ontstoppen met een mechanische ontstopper. Als dit niet het geval is, hebben we de beschikking over verschillende verenmachines. De kleine veermachine is geschikt voor afvoerleidingen van 32, 40 en 50 mm. Deze machine is daardoor goed te gebruiken voor keuken- en badkamer afvoeren. Voor elke maat afvoerleiding hebben wij een geschikte machine. Zoals de naam al doet vermoeden, brengt deze machine machinaal een veer in de leiding, waarbij deze veer langzaam met draaiende bewegingen door de verstopping gaat. Voor elke maat afvoerleiding hebben wij een geschikte machine.

Middelste veermachine

Deze middelste veermachine heeft een veerlengte van 15 meter. Deze machine is hierdoor goed te gebruiken voor het reinigen van de rioleringen van een appartement of kantoorgebouw. Voor afvoeren van 40 tot 100 mm kunnen we verschillende hulpstukken aankoppelen, afhankelijk van de te ontstoppen diameter en de aard van de vervuiling. Als de verstopping zwaarder is, kunnen we de veermachine voorzien van freeskoppen.

Bel: 085 020 78 78

(Lokaal tarief)

ONLINE AFSPRAAK MAKEN