7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

Dakgoot ontstoppen of reinigen

Altijd een monteur in uw regio

Een verstopte dakgoot is vaak niet het eerste waar u aan denkt, toch kan dit vele problemen met zich mee brengen. Het gevolg van een verstopte dakgoot kan lekkage of water langs uw muren zijn, wat kan leiden tot schimmel in uw buitenburen. 1 à 2 keer per jaar uw dakgoot schoonmaken kan deze problemen verhelpen. Doet u dit liever niet zelf? JVD Direct Services helpt u graag! Maak snel een afspraak en voorkom lekkage.

Ons werkgebied

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Niet onnodig een hele dag thuis wachten?

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Dakgoot schoonmaken

Een dakgoot schoonmaken moet regelmatig gebeuren om een verstopte of vervuilde dakgoot te voorkomen. Oorzaken voor een verstopte of vervuilde dakgoot zijn takjes, mos, vogelpoep en afval van de dakpannen. Op een gegeven moment kan het hemelwater niet meer verder stromen en heeft u last van een verstopping. De gevolgen kunnen vervelend zijn en veel schade geven.

Lekkages

Lekkages en water dat langs de muren stroomt zijn slechts het begin van problemen die een verstopte dakgoot met zich mee kan brengen. Dit water gaat zich achter de buitenmuren nestelen waardoor schimmel, houtrot en vorstschade ontstaat. Maar ook kan een verstopte dakgoot door het gewicht van het water losraken van de muur. En heeft u er weleens bij stilgestaan dat een vervuilde dakgoot een grotere kans geeft op een verstopping in uw riolering?

Regelmatig onderhoud

Zoals u kunt lezen is het noodzakelijk om uw dakgoot 1 tot 2 keer per jaar door een specialist te laten reinigen. U voorkomt zo een heleboel problemen. JVD Direct Services is gespecialiseerd in het reinigen van dakgoten. Wij ontstoppen uw afvoerpijpen binnen no-time, zodat het water gewoon door kan lopen zonder dat het vuil zich ophoopt.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Het reinigen van uw dakgoot
  • Het plaatsen van bladvangers
  • Inspectie van uw dakgoot
  • Het ontstoppen van afvoeren en regenpijpen
  • Advies

Neem direct vrijblijvend contact op met JVD Direct Services. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Bel: 085 020 78 78

(Lokaal tarief)

ONLINE AFSPRAAK MAKEN