7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

CV ketel storing

Regio Amsterdam

Een storing aan een cv ketel komt regelmatig voor en is erg vervelend. U kunt een storing aan uw cv ketel merken doordat uw cv ketel bijvoorbeeld lekt, een brommend of tikkend geluid maakt of zelfs uitgevallen is. In veel gevallen weten mensen niet hoe ze een storing aan de cv ketel kunnen oplossen. JVD Direct Services werkt al meer dan 30 jaar met alle cv ketel merken. Woont u in Amsterdam en omgeving en heeft u een storing aan uw cv-ketel? Dan kunt u 24/7 terecht bij JVD Direct Services.

Ons werkgebied voor de regio Amsterdam

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Niet onnodig thuisblijven

Wij bellen u een half uur van tevoren dat de monteur er aan komt.

Opfrissingscursus

JVD Direct Services werkt al meer dan 30 jaar met alle cv ketel merken die u zich kunt bedenken. Onze monteurs zijn goed opgeleid en krijgen elk jaar een opfrissingscursus, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vak. Is uw cv ketel uitgevallen, kapot of lekt deze? Bij JVD Direct Services weten we er raad mee.

Heeft uw cv ketel een storing of onderhoud nodig?

Een storing aan uw cv ketel kunt u opmerken doordat uw cv ketel bijvoorbeeld lekt, een brommend of tikkend geluid maakt of zelfs uitgevallen is. Maar ook als u uw cv ketel regelmatig moet bijvullen met water of als deze maar blijft verwarmen, is het handig om een professioneel bedrijf ernaar te laten kijken.

Wij helpen u snel en vakkundig

JVD Direct Services is door de jarenlange ervaring expert geworden op het gebied van centrale verwarming. Wij kunnen deze daardoor zo snel, vakkundig en betaalbaar mogelijk oplossen. U hoeft niet bang te zijn dat u de hele dag moet thuisblijven, we bellen u een half uur voordat de monteur vertrek dat hij eraan komt. Neem nu contact op met JVD Direct Services, en laat snel kijken naar uw cv ketel. Wij bieden u een goede service en helpen u 24/7!

Eenmalige onderhoudsbeurt

Ook voor een eenmalige onderhoudsbeurt of reparatie kunt u bij ons terecht. Hier doen we niet moeilijk over. Wij zijn blij als we u kunnen helpen bij problemen met uw cv-ketel.

Bel: 085 020 78 78

(Lokaal tarief)

ONLINE AFSPRAAK MAKEN