7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

Centrale verwarming aanleggen

Regio Amsterdam

Al meer dan 25 jaar is JVD Direct Services actief in de verwarmingsbranche. Wij hebben ervaring met het plaatsen, onderhouden en repareren van alle cv ketel merken. Ook voor het aanleggen en aanpassen van het leidingwerk kunt u bij ons terecht. Het aanpassen van de rookgasafvoer is ook onderdeel van onze specialisaties.

Ons werkgebied voor de regio Amsterdam

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Niet onnodig een hele dag thuis wachten?

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Problemen met uw cv ketel?

Problemen aan uw cv ketel kunt u opmerken als uw cv ketel lekt, een brommend of tikkend geluid maakt of zelfs helemaal uitvalt. Maar ook als u uw cv ketel regelmatig moet bijvullen met water of als deze maar blijft verwarmen. JVD Direct Services helpt graag met het oplossen van het probleem of het onderhouden van uw cv ketel. Ook voor vloerverwarming of het aanleggen van radiatoren kunt u bij ons terecht.

Neem contact met ons op

Neem nu contact op met JVD Direct Services en laat snel naar uw cv ketel kijken. U hoeft niet bang te zijn dat u de hele dag moet thuisblijven: wij geven een half uur voordat de monteur vertrekt een belletje dat hij eraan komt. Zo kunt u gewoon doorgaan met uw dagelijkse bezigheden. JVD Direct Services is gespecialiseerd in verschillende cv services, zoals cv onderhoud, cv reparatie en installatie van alle merken centrale verwarming. Bel 085 0207878.

Merken CV ketels waar wij mee werken

Bel: 085 020 78 78

(Lokaal tarief)

ONLINE AFSPRAAK MAKEN