7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

AWB CV ketel

Onderhoud en reparatie

Al sinds 1934 levert AWB cv-ketels en boilers, maar ook zijn er diverse hr- en vr-toestellen te vinden. In 1953 kwam de eerste AWB cv ketel op de markt, dit was een oliegestookte cv-ketel. Sinds 1957 heet het bedrijf officieel AWB. JVD Direct Services is al sinds 2001 officiële dealer van AWB.

Ons werkgebied

CV KETEL ONDERHOUD?

  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt.

Servicecontract

Klik op onderstaande button om u aan te melden voor een servicecontract.

Succes

Het echte succes begon 1968, toen er hard gewerkt werd aan een gasgestookte cv-ketel. AWB had een primeur met de eerste gasgestookte moederhaard. In 1985 kwam de eerste vr-ketel op de markt, de thermomaster. Er werd gelijk hard gewerkt aan een hr-ketel, en in 1995 was deze klaar: de Thermomaster 2 HR, wat een megagroot succes was in Europa. AWB werd in 2002 overgenomen door Vaillant, en dit zorgde ervoor dat het de grootste ketelfabrikant van Europa werd.

Cursussen

JVD Direct Services heeft sinds 1993 contact met AWB. Diverse klanten met een AWB cv ketel kregen last van een storing of hadden onderhoud nodig. Jan besloot om zich te verdiepen in de AWB cv ketels en volgde verschillende cursussen over cv onderhoud en cv reparatie te volgen, en monteerde met regelmaat vr-hr-ketels van AWB.

Onderhoud

Ons advies is om uw cv-ketel jaarlijks te laten onderhouden om een storing te voorkomen. JVD Direct Services is al sinds 2001 officiële dealer van AWB en is gespecialiseerd in alle cv services, zoals cv onderhoud, cv reparatie en de installatie van alle merken centrale verwarming.

Tegenwoordig repareren en onderhouden alle monteurs van JVD Direct Services een overgroot deel van de cv-ketels. Ook als u geen onderhoudscontract bij ons heeft, helpen wij u graag. Wij willen niet dat u te lang hinder ondervindt aan uw probleem, en daarom wordt u zo snel mogelijk geholpen, maar in ieder geval binnen 24 uur.

Bel: 085 020 78 78

(Lokaal tarief)

CV KETEL ONDERHOUD?

Cv-onderhoud-in-Amsterdam-en-omgeving