7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

Agpo-Ferroli CV ketel

Onderhoud en reparatie

In 1954 is Agpo Ferroli opgericht. De naam werd in 2001 aangepast naar Agpo-Ferroli, in 2009 is deze naam veranderd naar Ferroli Nederland. Onder deze naam is Ferroli nu bekend. De populaire Ferroli cv ketel modellen zijn de Megadens, de Megastar, de BlueSense en de Econpact.

Ons werkgebied

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt.

Servicecontract

Klik op onderstaande button om u aan te melden voor een servicecontract.

Televisieprogramma Kassa

In september 2020 besteedde Kassa aandacht aan de cv ketels van AGPO Ferroli. De NVWA heeft in oktober 2019 uitgebreid onderzoek gedaan naar deze ketels. Uit het onderzoek is vastgesteld dat deze cv ketels bij deugdelijk uitgevoerd periodiek onderhoud veilig zijn en ook veilig blijven. Wel heeft de NVWA opgedragen om de cv ketels van het type Econpact, Ultima, MegaDense en MegaLux te voorzien van een thermische beveiliging die de cv ketel direct uitschakelt wanneer de behuizing van de warmtewisselaar te heet wordt.

Jaarlijkse trainingen

JVD Direct Services kwam al in 1995 in aanraking met Agpo Ferroli, voornamelijk met de populaire NEV 324 en de hmc-toestellen. Onze monteurs zijn goed opgeleid door Ferroli zelf. Minimaal een keer per jaar volgen zij een training in het speciaal ingerichte trainingscentrum in Breda. Als u last heeft van een storing aan uw AGPO CV ketel, kunt u altijd terecht bij JVD Direct Services.

Wij staan 24/7 voor u klaar

Voor onderhoud, reparaties en het plaatsen van een nieuwe cv ketel is JVD Direct Services het geschikte bedrijf. Wij staan 24/7 voor u klaar. Of u nu een onderhoudscontract heeft of eenmalig onze hulp wilt inroepen, in beide situaties helpen wij u met plezier. Wij werken met alle merken centrale verwarming.

Bel nu vrijblijvend 085 0207878.

Bel: 085 020 78 78

(Lokaal tarief)

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Cv-onderhoud-in-Amsterdam-en-omgeving