7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

Afvoer verstopt

Altijd een monteur in uw regio

U kent het wel: uw afvoer loopt langzaam leeg, of het water blijft er zelfs helemaal in staan. Waarschijnlijk is uw afvoer verstopt. Waar dit ook gebeurt, in uw keuken, badkamer of toilet, het is altijd vervelend. Als u niet over een gesloten afvoersysteem beschikt, dan kan er ook water omhoogkomen in uw kastjes.

Ons werkgebied

AFVOER VERSTOPT?

  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Niet onnodig thuisblijven

Bij JVD Direct Services bellen we u 30 minuten van tevoren dat de monteur naar u toe komt. Zo hoeft u nooit onnodig een hele dag thuis te wachten tot de monteur langskomt. Het is natuurlijk al vervelend genoeg dat uw afvoer verstopt is. We geloven niet in hoge kosten voor het ontstoppen van uw afvoer. Daarom berekenen wij geen voorrijkosten!

Vakkundig en snel

Bij JVD Direct Services hebben de monteurs jarenlange ervaring. Er wordt gewerkt met de nieuwste technieken en het beste apparatuur, waaronder hogedrukmachines en verenmachines. Ook doen wij camera inspecties en stank inspecties.

Is uw afvoer verstopt of stinkt uw gootsteen? Onze monteurs zijn op elke situatie voorbereid. Van het ontstoppen van uw afvoer, het verhelpen van geborrel of het vervangen van uw leidingen. Onze monteurs helpen u met plezier. Wij gaan vakkundig te werk en zorgen er ook voor dat we uw keuken netjes en schoon achterlaten.

Bel: 085 020 78 78

(Lokaal tarief)

AFVOER VERSTOPT?