7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

Afvoer verstopt in de regio Den Haag

Altijd een monteur in uw regio

Als uw afvoer borrelt of uw gootsteen stinkt is waarschijnlijk uw afvoer verstopt. Woont u in Den Haag of omgeving, maak dan een afspraak bij JVD Direct Services voor het ontstoppen van uw afvoer.

Ons werkgebied voor de regio Den Haag

AFVOER VERSTOPT?

  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Niet onnodig de hele dag thuis wachten?

Woont u in regio Den Haag en heeft u een afspraak bij JVD Direct Services gemaakt? We vinden het al vervelend genoeg dat uw afvoer verstopt is, daarom bellen wij u 30 minuten van tevoren dat de monteur naar u toe komt. Zo hoeft u nooit onnodig de hele dag thuis te wachten tot de monteur bij u in regio Den Haag langskomt. Bij JVD Direct Services geloven we niet in hoge kosten voor het ontstoppen van uw afvoer. Daarom berekenen wij geen voorrijkosten!

Vakkundig en snel

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en werken met de nieuwste technieken en het beste apparatuur. Wij gebruiken onder andere hogedrukmachines en verenmachines. U kunt onze monteurs ook inschakelen voor camera inspecties en stank inspecties.

Stinkt uw gootsteen of is uw afvoer verstopt? Onze monteurs zijn op elke situatie voorbereid. Van het ontstoppen van uw afvoer, het verhelpen van geborrel of het vervangen van uw leidingen. Onze monteurs helpen u graag. Bij JVD Direct Services gaan vakkundig te werk en zorgen er ook voor dat we uw keuken netjes en schoon achterlaten.

Bel: 085 020 78 78

(Lokaal tarief)

AFVOER VERSTOPT?