7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

Afvoer verstopt in de regio Amsterdam

Altijd een monteur in uw regio

Loopt het water in uw keukenafvoer langzaam weg of blijft het zelfs staan? Of als uw afvoer borrelt of als uw gootsteen stinkt, dan kan dit er op wijzen dat uw afvoer verstopt is en kan het water op den duur niet meer weglopen. Een verstopte afvoer in uw keuken is erg vervelend en komt regelmatig voor in Amsterdam. Woont u in Amsterdam of omgeving? Neem contact op met JVD Direct Services voor het ontstoppen van uw afvoer.

Regio Amsterdam afvoer onstoppingsdienst

AFVOER VERSTOPT?

  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Niet onnodig een hele dag thuis wachten?

Heeft u een afspraak gemaakt voor het onstoppen van uw afvoer bij JVD Direct Services en woont u in Amsterdam of omgeving? Wij bellen u 30 minuten voordat de monteur naar u toe komt. Zo hoeft u nooit onnodig de hele dag thuis te wachten tot de monteur bij u in Amsterdam langskomt. Bij JVD Direct Services hanteren we vaste lage kosten voor het ontstoppen van uw afvoer, zonder voorrijkosten!

Vakkundig en snel aanwezig in Amsterdam

De monteurs van JVD Direct Services, ontstoppingsbedrijf Amsterdam, hebben jarenlange ervaring. Wij werken met de nieuwste ontstoppingstechnieken en de beste apparatuur, waaronder verenmachines en hogedrukmachines. Ook kunt u bij ons terecht voor camera inspecties en stank inspecties.

Woont u in Amsterdam of omgeving en is uw afvoer verstopt of stinkt uw gootsteen? Onze monteurs zijn op elke situatie voorbereid. Van het ontstoppen van uw afvoer, het verhelpen van geborrel in uw afvoer of het vervangen van uw leidingen. Onze monteurs helpen u graag. Bij JVD Direct Services Amsterdam gaan we vakkundig te werk en zorgen dat alles netjes en schoon achter wordt gelaten.

Bel: 085 020 78 78

(Lokaal tarief)

AFVOER VERSTOPT?