7 DAGEN PER WEEK 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

BEL: 085- 020 78 78

Afvoer verstopt in de regio Almere

Altijd een monteur in uw regio

Loopt het water in uw afvoer langzaam weg of blijft het zelfs in de gootsteen staan? Dan is waarschijnlijk uw afvoer verstopt. Dit kan gebeuren bij uw afvoer in uw keuken, badkamer of het toilet. Beschikt u niet over een gesloten afvoersysteem? Dan kan het water omhoog komen in uw kastjes. Woont u in Almere of omgeving? Neem contact op met JVD Direct Services voor het ontstoppen van uw afvoer.

Ons werkgebied voor de regio Almere

AFVOER VERSTOPT?

  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Niet onnodig een hele dag thuis wachten?

Heeft u een afspraak gemaakt bij JVD Direct Services en woont u in Almere of omgeving? Het is al vervelend genoeg dat uw afvoer verstopt is, daarom bellen wij u 30 minuten van tevoren dat de monteur naar u toe komt. Zo hoeft u nooit onnodig de hele dag thuis te wachten tot de monteur bij u in Almere langskomt. Bij JVD Direct Services geloven we niet in hoge kosten voor het ontstoppen van uw afvoer. Daarom berekenen wij geen voorrijkosten!

Vakkundig en snel

Bij JVD Direct Services hebben de monteurs jarenlange ervaring. Er wordt gewerkt met de nieuwste technieken en het beste apparatuur, waaronder hogedrukmachines en verenmachines. Ook doen wij camera inspecties en stank inspecties.

Woont u in Almere of omgeving en is uw afvoer verstopt of stinkt uw gootsteen? Onze monteurs zijn op elke situatie voorbereid. Van het ontstoppen van uw afvoer, het verhelpen van geborrel of het vervangen van uw leidingen. Onze monteurs helpen u met plezier. Bij JVD Direct Services gaan we vakkundig te werk en zorgen dat alles netjes en schoon achter wordt gelaten.

Bel: 085 020 78 78

(Lokaal tarief)

AFVOER VERSTOPT?