7 DAYS A WEEK 24 HOURS A DAY

CALL: 085- 020 78 78

Heating repairs? – We are the CV mechanic of Amsterdam

Altijd een monteur in uw regio.

Het onderhoud van een cv ketel is erg belangrijk. Niet alleen voorkomt het dat u voor vervelende verrassingen komt te staan, maar ook gaat uw verwarmingsinstallatie langer mee als u regelmatig onderhoud laat doen. Uiteindelijk bespaart u hier ook geld mee, aangezien uw cv ketel zuiniger gaat stoken. Een win-winsituatie dus.

Ons werkgebied

CV KETEL ONDERHOUD?

  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Wees problemen voor door onderhoud aan uw CV ketel

Uw cv ketel onderhouden is erg belangrijk, zodat er tijdig gebreken ontdekt kunnen worden. Meestal wordt er voor cv onderhoud en reparaties een servicecontract afgesloten en komt de monteur jaarlijks langs. Sluit u liever geen servicecontract af? Ook voor een eenmalige onderhoudsbeurt of reparatie kunt u bij ons terecht. JVD Direct Service heeft een 24-uursservice, zodat wij ieder moment van de dag voor u klaar kunnen staan. Neem contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat uw cv ketel zo snel mogelijk weer tip top in orde is.

Meld u aan voor een servicecontract door op onderstaande knop te klikken.

Spoed

JVD Direct Service heeft een 24-uursservice, zodat wij ieder moment van de dag voor u klaar kunnen staan. Neem contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat uw cv ketel zo snel mogelijk weer tip top in orde is.

We work for the following brands:

Call: 085 020 78 78

(Local rate)

CV KETEL ONDERHOUD?

Cv-onderhoud-in-Amsterdam-en-omgeving
[sp_testimonial id="36" ]